Prije svega, želimo vam iskrenu dobrodošlicu i ugodno korisničko iskustvo u našem online tehno kutku. Raskomotite se, uzmite omiljena računala, laptope, pametne telefone i tablete u ruke, zaplovite prostranstvima naše bogate ponude i usidrite se tik uz vaše omiljene proizvode. Proučite njihove specifikacije, usporedite ih s vlastitim očekivanjima, udovoljite svojim željama i ubacite sve one koji vas oduševe u svoju košaricu.

Obuzme li vas tijekom procesa poznat „mogao/la-bih-se-ovdje-zadržati“ osjećaj, u desnom gornjem kutu naše početne stranice birajte opciju „Moj profil“ i učinite svaku buduću kupnju jednostavnijom.  Preferirate li kupnju u prolazu, kao gost, dobro došli! Volimo goste. Zabavite se, osjećajte se dobro prilikom posjeta, sa sobom ponesite sve što vam se sviđa, unesite potrebne podatke za plaćanje i prije odlaska nam recite – možemo li još nešto učiniti za vas?

Svi odabrani proizvodi stići će na željenu adresu u roku od 5 -7 dana, ovisno o više faktora: vašoj udaljenosti, brzini dostavne službe i trenutnoj raspoloživosti odabranih artikala. No, naši će se djelatnici iz petnih žila potruditi (nemamo Ahileja u timu, ne brinite) isporučiti vam odabrano na željenu destinaciju u što kraćem roku.

Cijeli proces od odabira do kupnje, odnosno zaprimanja vaše narudžbe, izuzetno je jednostavan, a za sva eventualna pitanja stojimo vam na raspolaganju putem e-maila: info@funtech.hr ili putem kontakt obrasca.